zondag 24 februari 2013

review essence stay matt lip cream

ja, ik weet het.. alweer een review. sorry maar de afgelopen tijd heb ik zo ontzettend veel geshopt en dat wil ik het liefst allemaal aan jullie laten zien..

deze keer een review over de stay matt lip cream van essence. een lipproduct uit de nieuwe collectie waar ik super benieuwd naar was, jullie ook? lees dan verder!allereerst wat uitleg, want wat is een lip cream nou eigenlijk en wat doet het? een lipcream is een combinatie van een lipgloss en lipstick. de verpakking van een lipgloss en de inhoud van een lipstick. zo kun je het bekijken. de meeste lipcreams horen matt te worden zodat je het effect krijgt van een lipstick. dat niet plakkerige. eigenlijk is het dus gewoon een lipstick in een lipgloss flesje. ook brengt dit veel makkelijker en sneller aan dan een lipstick. dus voor meiden die erg veel moeite hebben met het aanbrengen van een lipstick is dit ideaal.

de bedoeling van deze lip cream is dat hij matt wordt op je lippen en niet plakkerig aanvoelt. nou, dat doet hij zeker. niet alleen de substantie is super makkelijk aan te brengen, als de 'cream/gloss' op je lippen zit voelt hij ook nog eens super luchtig en niet plakkerig aan. ideaal dus. door het applicatortje brengt de lip cream net zo makkelijk aan als een lipgloss.


ik kan er echt niet over ophouden, hoe ideaal deze lipcream is.. helemaal voor de prijs die je ervoor betaald. de lip cream is te koop bij onder anderen kruidvat, hij is van essence en is voor €1.99 heb je hem al! hij is in drie kleuren te koop. ik heb de kleur 03 SOFT NUDE. de kleur lijkt in het flesje een stuk bruiner maar op mijn lippen is het een prachtige nude-corale kleur.
niet alleen de kleur is mooi, ook ruikt hij super lekker. naar witte chokolade. dit klinkt misschien heel raar maar het is echt zo! hellaas ruik je de chokolade niet meer als het product op je lippen zit. maar misschien is dat alleen maar fijn, anders word je helemaal gek van de geur! haha.


dit is zeker een favoriet van mij, nu al. zeker een aanrader dus als je wijnig tijd en geld te besteden hebt. bij kruidvat dus te koop.

hier zie je nog een lip-swatch. zoals je ziet is de kleur echt super mooi, love it! nude, coraal en toch een beetje oranje.ik hoop dat jullie het leuk vonden en zoals ik al zei sorry voor de hoeveelheid review maar ik moest dit met jullie delen. laat reacties en requesten weer achter in de commends.

kusjes.

1 opmerking: